Certina klockservice

Certina är ett schweiziskt klockmärke som grundades 1888 i Grenchen. Märket har en lång erfarenhet av att tillverka armbandsur för äventyrare och sportentusiaster och har blivit ett självklart val för många användare som önskar prisvärde klockor i hög kvalitet som tål en tuffare vardag.

På Urteknik innehar vi den högsta tillgängliga certifieringsnivån för fristående verkstäder och är mycket vana med att serva såväl moderna modeller som äldre vintageklockor och fickur.

Nedan kan du ladda ned prislistan för våra servicearbeten för Certina. Dessa priser skall ses som riktlinjer och vi kommer alltid delge dig ett förutsättningslöst kostnadsförslag/offert efter att vi analyserat din klocka och bedömt servicebehovet.

DS-konceptet

En vanligt förekommande serie klockor från Certina är deras så kallade DS-Acticon-klockor. DS står för Double Security och syftar till en hög tålighet mot både vatten och stötar. Den första DS-klockan togs fram redan 1959 och satte standarden för en hel generation av armbandsur. I samband med framtagandet av DS-konceptet lanserades sköldpaddsskalet som symboliserar robusthet och långt liv och syns än idag i Certinas logotyp och på varje klocka.

SKICKA DIN KLOCKA