BESTÄLL HEM EMBALLAGE INFÖR FÖRSÄKRAD OCH TRYGG FRAKT

Skicka din klocka till Urteknik för ett förutsättningslöst kostnadsförslag på ett tryggt och säkert sätt. Genom att beställa hem ett vadderat emballage med en förbetald, försäkrad och spårbar fraktsedel gör du detta på enklast möjligast sätt. Du nyttjar vårat upphandlade fraktavtal som innebär ett prissvärt och säkert fraktalternativ för dig som privatperson. Välj önskad nivå av försäkrad frakt nedan. Därefter skickar vi det vadderade emballaget tillsammans med fraktsedeln du använder för att skicka klockan till oss. Skriv ut formuläret nedan, fyll i och skicka tillsammans med din klocka.

Hur går service till?

När vi tar emot din klocka registreras den först i vår serviceportal där du kan se aktuell status. Därefter undersöker våra urmakare klockan.

Så genomförs service

Vad kostar min service?

Vi är måna om ditt förtroende. Därför kan du se våra prislistor för en uppfattning av servicekostnaderna på förhand. Våra kostnadsförslag är alltid kostnadsfria.

Våra prislistor

Skicka på eget sätt

Skicka in din klocka på valfritt sätt med valfritt fraktbolag. Ladda ned, fyll i och skicka med Urtekniks serviceformulär med din klocka för snabbare hjälp.

Skövde Urteknik AB
Box 18
541 21  SKÖVDE

SERVICEFORMULÄR