Urteknik är en certifierad TAG Heuers verkstad sedan år 1995. Urteknik är ensam i Sverige om sin certifieringsnivå för TAG Heuer och hanterar alla garantireparationer för märket på den svenska marknaden. Vi är den enda urverkstaden i Sverige som är certifierad att arbeta med TAG Heuer Grand Carrera och TAG Heuers in-house calibrar 1887, Heuer01 och Heuer02. Vi ansvarar även för all hantering av TAG Heuer Connected, Calibre, vintage Tag Heuer och Heuer i Sverige.

Certifierad service TAG Heuer

På Urteknik utför vi reparationer av TAG Heuer klockor och modeller. Varje enskild klocka diagnostiseras av utbildade urmakare innan vi återkopplar med ett förutstänningslöst kostnadsförslag till dig. Vi hjälper dig även med garantireparationer, värdering och andra frågor som du har om din TAG Heuer klocka.

Historia och bakgrund

TAG Heuer är ett klassiskt schweiziskt urmärke, som i sin ursprungliga skepnad startades av Edouard Heuer redan 1860. Heuer skapade ett antal ikoniska modeller, till exempel Carrera, som nyligen firade sitt 50-årsjubilem, Monaco, som populariserades av Steve McQueen under 70-talet och Autavia, som nu gör ett återtåg med TAG Heuers hyllade manufacture verk Heuer02.

Vi urmakare har Heuer att tacka för den revolutionerande kopplingsdriven som sitter i miljoner kronografer, den ”oscillating pinion” som de lanserade i sina verk redan 1887. På slutet av 1980-talet så kom Techniques d’Avant Garde in i bilden och Heuer blev TAG Heuer.

Reparationsgaranti

Urteknik är ensamma i Sverige att kunna utfärda en officiell TAG Heuer internationell garanti på 24 månader efter service. TAG Heuer har ett modernt system för att registrera alla garantier. Detta elektroniska garantisystemet fungerar som en servicebok för ditt ur och sparas för framtiden.

Du som köpt din TAG Heuer genom en auktoriserad återförsäljare får ett garantikort. På kortet finns en alfanumerisk teckenserie som är unik och kopplad till din klocka och som finns i TAG Heuers elektroniska garantisystem. Har du en äldre klocka har du ett annat typ av kort med försäljningsdatum, serienummer och återförsäljarens stämpel. För att kunna registrera din reparation i det elektroniska garantisystemet utfärdar vi ett nytt kort kopplat till ditt ur. Förvara gärna det nya garantikortet med ditt gamla.

Genom att skriva in din klockas serienummer eller den alfanumeriska teckenserien på garantikortet på http://tag.hr/warranty kan du se om din klocka har en aktiv garanti samt tidigare service och reparationer på klockan.  

Försäljningsgaranti

Din TAG Heuer täcks av två års garanti efter att du köpt den.

Skulle det uppstå problem med klockans funktion, orsakade av fel vid tillverkning, reparerar vi det utan extra kostnad. För att utnyttja din garanti så behöver du uppfylla följande villkor:

– Det internationella garantikort, som medföljde vid köp av klockan, måste sändas i original till oss tillsammans med klockan. Det måste vara korrekt ifyllt och registrerat vid tidpunkten när klockan såldes av auktoriserad återförsäljare för TAG Heuer eller en TAG Heuer Boutique. Om kortet inte är korrekt ifyllt är garantin inte giltig.

– Serienumret på klockan måste vara intakt och tydligt. Ingen del av bakboetten eller dess gravyr får vara borttagen, ändrad, förfalskad, ersatt, utsuddad eller på annat sätt oläsbar.

Om något av ovanstående villkor ej uppfylls så har du inte längre rätt att åberopa TAG Heuers internationella garanti.

Inga skador eller problem som orsakats av åtgärder som utförs hos en annan verkstad än ett servicecenter auktoriserat av TAG Heuer täcks av garantin. Garantin täcker inte heller skador som uppstått vid felaktig hantering om klockan är tät vid kontroll.  

Hitta din närmaste återförsäljare här

Kontrollera din klockas garanti här