OMEGA SERVICE

Urteknik är certifierade av The Swatch Group som Omega serviceverkstad nivå 3, högsta möjliga nivå för fristående urmakare och verkstäder. Det gör att vi tar emot och servar en stor mängd OMEGA-klockor varje år och våra urmakare går regelbundet på utbildning av Omegas olika urverk och klockmodeller.

Certifierad service Omega klockor

Urtekniks urmakare går alltid igenom varje enskild klocka och gör en bedömning av servicebehov. Efter varje analys upprättas vi ett förutsättningslöst kostnadsförslag, en offert, som du som kund får ställning till innan vi påbörjar ett servicearbete. I samråd med oss har du möjlighet att genomföra service av din Omega klocka på dina villkor och premisser.

BESTÄLL FRAKT FÖR DIN KLOCKA

PRISLISER OMEGA SERVICE

Vid prissättning inför service av Omega klockor kategorieseras klockan efter huruvida den har ett mekaniskt eller batteridrivet urverk (kvarts) samt beroende på om klockan är tillverkad i en ädelmetall (guld, silver, platinum, palladium ) eller icke-ädel metall (stål, titanium, ceramic). Urteknik servar även en stor mängd vintage klockor från Omega klockor och har en separat prissättning för denna kategori.

Varmt välkommen att skicka in din klocka för en kostnadsfri bedömning och analys.