Om Urteknik

Service och lagning av klockor är ett hantverk som kräver utbildning, rätt verktyg och rätt miljö. Hos oss arbetar utbildade urmakare som i våra certifierade klockverkstäder arbetar med verktyg och maskiner i absolut högsta kvalitet.

Urteknik är en av Sveriges största, fristående klockverkstäder som förser både privatpersoner och återförsäljare med service och reparation av armbandsur. Hos oss kan du känna dig trygg med att din klocka hanteras i en kontrollerad och säker miljö av urmakare med rätt kompetens och utbildning.

Mer än bara en klocka

En klocka behöver inte gå ur tiden. Varje klocka, oavsett om det är en gammal vintageklocka, fickur eller en modernare lyxklocka bär med sig en historia och ett sentimentalt värde som inte går att värdera med siffror. Med rätt service och underhåll kan en gammal klocka återställas till fungerande skick och få ett nytt liv igen, gå i arv eller leva vidare i generationer.

Urteknik har sedan det grundades för nära 50 år sedan strävat efter att erbjuda pålitlig och högkvalitativ service för att förlänga klockans livslängd. Förutom att bevara dess funktionella kvalitet är vi måna om dess sentimentala värde och klockans historia. Hos oss kan du känna dig trygg med att klockan hanteras i en kontrollerad och säker miljö av urmakare med rätt kompetens.

gammal vintageklocka lagas på klockverkstad i Linköping och Skövde

Urmakeri i Linköping och Skövde

Hos oss finner du bred kompetens från moderna lyxklockor till värdefulla och sällsynta vintageklockor och fickur.

Våra urmakare i Linköping är specialiserade på service av vintageklockor och äldre fickur som kräver en erfaren, varsam urmakare med respekt för klockans ursprungliga och originella komponenter och attribut. Här utförs även service på Omega.

I Skövde finner du ett toppmodernt och nyrenoverat servicecenter för bland annat TAG Heuer och Ebel. Vi lagar och servar din klocka i en dammfri miljö enligt strikta regler och villkor från respektive klocktillverkare. Våra certifierade urmakare i Skövde jobbar endast med originaldelar och du kan förvänta dig absolut högsta nivå på deras arbete.

klockverkstad i linköping som lagar klockor

Skicka din klocka till oss

Vi förser dig med försäkrad frakt och emballage. Efter analys av klockan och dess servicebehov får du ett kostnadsförslag, utan kostnad.

Skicka din klocka

Kontakta oss

Urteknik Sverige AB

Telefon 0500-48 25 60
Epost service@urteknik.se

Kontakta oss