klocka med gravering som graveras på klockverkstad i linköping och skövde klocka med gravering som graveras på klockverkstad i linköping och skövde

Varför ska du gravera din klocka?

Att gravera sin klocka kan ge en personlig touch och göra den till en unik del av ens stil och identitet. Genom att gravera namn, datum eller en speciella budskap kan klockan bli ett minne för livet eller en gåva med personlig betydelse.

På Urteknik har vi mångårig erfarenhet att gravera klockor. Vi graverar på uppdrag åt klockbutiker, företag, föreningar och privatpersoner. Våra urmakare är experter på att bedöma hur din klocka skall graveras och är vana vid att arbeta med stål, guld, silver, brons och mässing.

Hur graveras min klocka?

Det vanligaste, och enklaste utrymmet för gravering är på klockans baksida, det vill säga på klockans baklock. Här är ytan oftast plan och erbjuder större utrymme för din text, en hälsning, logotyp eller liknande. Andra ställen som erbjuder plats för gravyr är på sidan av boetten samt på bandets spänne.

Maskin som graverar klockor på urteknik

Vad kostar gravering av klocka?

På Urteknik kostar gravering av klockor och fickur 800kr. I det priset ingår ett förberedande arbete där varje klocka måttas upp och vår graveringsmaskin kalibreras efter yta och material som skall graveras. Innan vi graverar skarpt testkör vi gravyren med en laserpekare för att säkerställa position och exakthet. Vi justerar diamantens precision, tryck och rörelse efter materialet i din klocka så att graveringen blir så snygg och noggrant utförd som möjligt.

Maskin som graverar klockor på urteknik
orginaldelar till lyxklockor rolex, tag heuer, omega

Alltid originaldelar

Hos Urteknik kan du lita på att vi alltid ersätter defekta delar och komponenter med originaldelar från respektive varumärke.

SKICKA DIN KLOCKA

Skicka din klocka

Det är tryggt och smidigt att skicka sin klocka till oss på Urteknik. Skriv ut och fyll i vårt serviceformulär och skicka tillsammans med din klocka så får du snabbt hjälp av våra specialiserade urmakare.

Skicka din klocka

Kontakta oss

Telefon 0500-48 25 60
Epost info@urteknik.com

Kontakta oss