Gravering

På Urteknik har vi mångårig erfarenhet att gravera klockor. Vi graverar på uppdrag åt klockbutiker, företag, föreningar och privatpersoner. Våra urmakare är experter på att bedöma hur din klocka skall graveras och är vana vid att arbeta med stål, guld, silver, brons och mässing.

Hur graveras din klocka?

Det vanligaste, och enklaste utrymmet för gravering är på klockans baksida, det vill säga på klockans baklock. Här är ytan oftast plan och erbjuder större utrymme för din text, en hälsning, logotyp eller liknande. Andra ställen som erbjuder plats för gravyr är på sidan av boetten samt på bandets spänne.

Vad kostar gravering av klocka?

På Urteknik kostar gravering av klockor och fickur 800kr. I det priset ingår ett förberedande arbete där varje klocka måttas upp och vår graveringsmaskin kalibreras efter yta och material som skall graveras. Innan vi graverar skarpt testkör vi gravyren med en laserpekare för att säkerställa position och exakthet. Vi justerar diamantens precision, tryck och rörelse efter materialet i din klocka så att graveringen blir så snygg och noggrant utförd som möjligt.

Skicka ditt ur

Det är tryggt och smidigt att skicka sin klocka till oss på Urteknik. Skriv ut och fyll i vårt serviceformulär och skicka tillsammans med din klocka så får du snabbt hjälp av våra specialiserade urmakare.

Skicka ditt ur

Kontakta oss

Telefon 0500-48 25 60
Epost info@urteknik.com

Kontakta oss

Alltid originaldelar

Hos Urteknik kan du lita på att vi alltid ersätter defekta delar och komponenter med originaldelar från respektive varumärke.

SKICKA DIN KLOCKA