ORIS klockservice

Oris är en välrennomerad, schweizisk klocktillverkare som grundades 1904 i Hölstein. Företaget har en lång historia av att tillverka högkvalitativa klockor med fokus på precision och hållbarhet.

Oris-klockor är kända för sin innovativa design och användning av högkvalitativa material. Företaget tillverkar både mekaniska och batteridrivna klockor och har ett brett utbud av olika kollektioner som riktar sig till olika målgrupper och stilar.

Oris har flera kända kollektioner och modeller. En av de mest kända kollektionerna är Oris Divers Sixty-Five, som är en modern tolkning av en dykklocka som företaget först lanserade på 1960-talet. Flera av klockorna har en vacker, exklusiv vintage-känsla med moderna funktioner och teknologi och är populära bland dykare och entusiaster av retrostil.

Oris har också kommit att bli en pionjär i klockbranschen för sitt engagemang och arbete med hållbarhet. De har till exempel samarbete med Reef Restoration Foundation för att återställa korallrev och med Pacific Garbage Screening för att bekämpa plastföroreningar i havet.

ORIS Kermit

ProPilot X Kermit Edition har en grön urtavla med en mycket undehrållande funktion. Den första dagen varje månad, eller 'Kermit Day', när Kermit's glada ansikte dyker upp i datumfönstret är en uppskattad detalj av Orisentusiaster. Inuti Kermitklockan finns en av Oris nya generation av högpresterande automatiska automatiska urverk med en femdagars kraftreserv och en 10-års garanti.

SKICKA DIN KLOCKA