Tissot klockservice

Få klockmärken är lika välkänta som schweiziska Tissot som återfinns i klockbutiker runtom i hela världen. Företaget grundades redan 1853 i Le Locle, Schweiz, av Charles-Félicien Tisssot och hans son Charles-Émile Tissot. Märket syns idag i många olika idrottsevenemang runtom i världen, inte minst inom cyckling, basket och motorsport.

På Urteknik har vi servat Tissotklockor i många år och är certifierade enligt den högsta tillgängliga nivån för fristående klockverkstäder. Detta gör att vi beställer reservdelar och komponenter i original till varje servicearbete.

Vi arbetar med alla vintage klockor och nästan alla nya modeller från Tissot där vissa moderna digitala modeller skickas vidare till fabrik för service.

Eftersom Tissot länge varit ett populärt märke i Sverige finns det många olika vintageklockor i omlopp. Eftersom skicket på dessa varierar stort upprättar vi alltid ett individuellt kostnadsförslag för varje enskilt vintageur som du som kund får ta ställning till innan service påbörjas.

Tissot - en tidlös klassiker

Tissot har många uppskattade klockmodeller till båda dam och herr. En modell som följt med länge genom åren är PRS 516 som finns i en varierande utföranden. Även Seastar 1000, Heritage Navigator och Heritage Visodate är alla välkända modeller som än idag är mycket populära samlarobjekt.

SKICKA DIN KLOCKA