Vi är TAG Heuers Officiella Service Center i Sverige, vi hanterar alla garantireparationer och även reservdelsförsäljning för märket på den svenska marknaden.
Vi är den enda urverkstaden i Sverige som är certifierad att arbeta med TAG Heuers in-house calibrar 1887 och Heuer01.

Vi ansvarar även för all hantering av TAG Heuer Connected, Calibre Heuer02, vintage Tag Heuer och Heuer.

 


 

TAG Heuer är ett klassiskt schweiziskt urmärke, som i sin ursprungliga skepnad startades av Edouard Heuer redan 1860.
Heuer skapade ett antal ikoniska modeller, till exempel Carrera, som nyligen firade sitt 50-årsjubilem, Monaco, som populariserades av Steve McQueen under 70-talet och Autavia, som nu gör ett återtåg med TAG Heuers hyllade manufacture verk Heuer02.

Vi urmakare har Heuer att tacka för den revolutionerande kopplingsdriven som sitter i miljoner kronografer, den ”oscillating pinion” som de lanserade i sina verk redan 1887.

På slutet av 1980-talet så kom Techniques d’Avant Garde in i bilden och Heuer blev TAG Heuer.

Garanti

Din TAG Heuer täcks av garanti de första två åren efter att du köpt den, under vissa villkor.

Det betyder att om du skulle ha några problem med funktionen på din klocka, som orsakats av ett fel vid tillverkningen, så reparerar vi det, utan kostnad, som TAG Heuers auktoriserade service center i Sverige. För att utnyttja din garanti så behöver du uppfylla följande villkor:

  • Ditt internationella garantikort, som du fick med klockan när du köpte den, måste sändas i original till oss tillsammans med klockan. Det måste vara korrekt ifyllt och registrerat vid tidpunkten när klockan såldes av en auktoriserad återförsäljare för TAG Heuer, eller en TAG Heuer Boutique. Om kortet inte är korrekt ifyllt och registrerat är garantin inte giltig.
  • Serienumret på klockan måste vara helt tydligt och ingen del av bakboetten eller dess gravyr får vara borttagen, ändrad, förfalskad, ersatt, utsuddad eller på något annat sätt gjord oläsbar.

Om något av villkoren ovan ej uppfylls så har du inte längre rätt att åberopa TAG Heuers internationella garantisystem.

Inga skador eller problem som orsakats av åtgärder som utförts av någon annan verkstad än ett TAG Heuer auktoriserat service center täcks av garantin, de gör garantin ogiltig. Garantin täcker inte heller armband, glas, batterier, eller fuktskador som orsakats av felaktig hantering, om klockan är tät vid kontroll.

 

Hitta din närmaste återförsäljare här

Kontrollera din klockas garanti här