TAG Heuer

Vi är TAG Heuers Officiella Service Center i Sverige, vi hanterar alla garantireparationer och även reservdelsförsäljning för märket på den svenska marknaden.
Vi är den enda urverkstaden i Sverige som är certifierad att arbeta med TAG Heuers in-house calibrar 1887 och Heuer01. När din klocka varit hos oss för en total översyn eller en underhållsservice så får du en internationell servicegaranti som är giltig i 12 månader, denna kan endast utfärdas av oss som officiellt service center.

Vi ansvarar även för all hantering av TAG Heuer Connected, Calibre Heuer02, vintage Tag Heuer och Heuer i Sverige.

 


TAG Heuer är ett klassiskt schweiziskt urmärke, som i sin ursprungliga skepnad startades av Edouard Heuer redan 1860.
Heuer skapade ett antal ikoniska modeller, till exempel Carrera, som nyligen firade sitt 50-årsjubilem, Monaco, som populariserades av Steve McQueen under 70-talet och Autavia, som nu gör ett återtåg med TAG Heuers hyllade manufacture verk Heuer02.

Vi urmakare har Heuer att tacka för den revolutionerande kopplingsdriven som sitter i miljoner kronografer, den ”oscillating pinion” som de lanserade i sina verk redan 1887.

På slutet av 1980-talet så kom Techniques d’Avant Garde in i bilden och Heuer blev TAG Heuer.

Reparationsgaranti

Skövde Urteknik AB är ensamma om att kunna utfärda en internationell garanti på 12 månader för din klockas täthet och funktion efter service, detta då vi är TAG Heuers Officiella Service Center i Sverige.
TAG Heuer har introducerat ett nytt system för att registrera dessa garantier, som ser lite annorlunda än de kort ni varit vana att se när ni lämnat in er klocka hos oss tidigare.

Du som köpt din TAG Heuer av en auktoriserad återförsäljare de senaste åren kommer att känna igen garantikortet på bilden nedan. Den alfanumeriska teckenserien är unik och kopplad till din klocka i ett elektroniskt system hos TAG Heuer.

Genom att skriva in din klockas serienummer (som du hittar på klockans bakboett) eller teckenserien på garantikortet på http://tag.hr/warranty kan du enkelt se om din klocka har en giltig garanti. Även din reparationsgaranti kommer att registreras på samma kort.

Du som köpt din klocka lite tidigare har en annan typ av kort, där du ser försäljningsdatum, serienummer och återförsäljarens stämpel.  För att kunna registrera din reparation i det nya garantisystemet utfärdar vi därför ett nytt kort som kopplas till din klocka. Det blir som en typ av elektronisk servicebok som kommer att följa med din klocka i framtiden. Förvara gärna ditt nya kort tillsammans med garantikortet du fick vid köptillfället.

 

 

 

 

 

 

 

Försäljningsgaranti

Din TAG Heuer täcks av garanti de första två åren efter att du köpt den, under vissa villkor.

Det betyder att om du skulle ha några problem med funktionen på din klocka, som orsakats av ett fel vid tillverkningen, så reparerar vi det, utan kostnad, som TAG Heuers auktoriserade service center i Sverige. För att utnyttja din garanti så behöver du uppfylla följande villkor:

  • Ditt internationella garantikort, som du fick med klockan när du köpte den, måste sändas i original till oss tillsammans med klockan. Det måste vara korrekt ifyllt och registrerat vid tidpunkten när klockan såldes av en auktoriserad återförsäljare för TAG Heuer, eller en TAG Heuer Boutique. Om kortet inte är korrekt ifyllt och registrerat är garantin inte giltig.
  • Serienumret på klockan måste vara helt tydligt och ingen del av bakboetten eller dess gravyr får vara borttagen, ändrad, förfalskad, ersatt, utsuddad eller på något annat sätt gjord oläsbar.

Om något av villkoren ovan ej uppfylls så har du inte längre rätt att åberopa TAG Heuers internationella garantisystem.

Inga skador eller problem som orsakats av åtgärder som utförts av någon annan verkstad än ett TAG Heuer auktoriserat service center täcks av garantin, de gör garantin ogiltig. Garantin täcker inte heller armband, glas, batterier, eller fuktskador som orsakats av felaktig hantering, om klockan är tät vid kontroll.

 

Hitta din närmaste återförsäljare här

Kontrollera din klockas garanti här