Klockservice Linköping - Urteknik öppnar ny verkstad

Klockservice Linköping - Urteknik öppnar ny verkstad

Under våren 2023 fortsätter Urteknik att växa sig större med ytterligare urmakare och serviceverkstad i Linköping. I delade lokaler med MALM Watches och MALM Watch Group breddas urmakeriet med verktyg, reservdelar och utrustning för att ta emot den stora variation av serviceärenden som Urteknik hanterar. 

Från och med April månad är Urteknik i Linköping förberedda att laga en stor variation av klockor och ur, allt från det 100 år gamla fickuret till det fina vägg- och bordsuret som ärvts i generationer. Här tar vi även emot den minsta mekaniska damklockan och de allra mest sällsynta dyrgriparna som kräver särskild hantering med varsam hand.

Den nya verkstaden, som har plats för 3 urmakare, anpassas mångt och mycket efter den växande efterfrågan att serva vintageklockor från olika varumärken. I samband med lansering av Linköpings nya urmakeri har Urteknik även upparbetat ett av landets största sortiment av reservdelar till vintageklockor.

I och med denna satsning på klockservice i Linköping fångar Urteknik ett stort upptagningsområde i Östergötland. Tillsammans med vår huvudverkstad i Skövde kan vi erbjuda en stor bredd av urmakartjänster och klockservice av absolut högsta kvalitet.

Urteknik i Linköping hittar du på Vasavägen 20, tel 013 600 12.