TAG Heuer Aquaracer - en oslagbar ikon som växer sig större

TAG Heuer Aquaracer - en oslagbar ikon som växer sig större

TAG Heuer Aquaracer är en av marknadens mest populära dykarklockor inom lyxsegmentet just nu. Med specifikationer som 1000 meter vattentäthet, heliumventil, safirglas och COSC-certifierade urverk finns det inte mycket mer man kan kräva av ett högpresterande armbandsur. 

En av de allra senaste Aquaracer-släppen från TAG Heuer är Aquaracer Professional 1000 med kaliber TH30-00 som är COSC-certifierat (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres) med en gångreserv på 70 timmar som gör att klockan kan ligga oanvänd hela helgen. Lägg därtill en förlängd internationell garanti på upp till fem år så får du extremt mycket klocka för pengarna. Extrem är den mest passande beskrivningen för denna nya skapelse. Med sin 45 mm stora boett är TAG Heuer Aquaracer Professional 1000 Superdiver gjord för att motstå de största undervattensdjupen. Klockan är extremt robust och har ett djärvt men elegant utseende samt en tjocklek på endast 15,75 mm, vilket gör att klockan kan motstå det extrema trycket på djupet samtidigt som den fortsätter att vara en av de tunnaste i kategorin för djuphavsklockor.

Som den ultimata dykarklockan visar denna Aquaracer TAG Heuers expertis inom området, ett kunnande som sträcker sig över 40 år tillbaka i tiden. Denna ultra-vattentäta klocka tar upp manteln från sådana klassiker som Heuer 1000m Diver (1982) och Super Professional (1984). TAG Heuer fortsätter detta arv och firar 40 år av sin närvaro på djuphavsklockmarknaden.