Prislistor

Nedan ser du Urtekniks prislistor för respektive klockmärke. Ladda ned dem i PDF.

Priser vid service av klockor

På Urteknik är vi måna om att du som kund känner dig trygg med att lämna in din klocka till oss, oavsett märke och värde. Därför är det viktigt för oss att visa upp en transparent, ärlig och rättvis prissättning.

När du lämnar in din klocka till Urteknik så genomför våra urmakare alltid en kostnadsfri analys av din klocka och upprättar ett så kallat kostnadsförslag, en offert. En sådan analys är viktig att göra innan slutgiltiga priset kommuniceras eftersom reservdelar och komponenter kan behöva bytas ut och köpas in för att genomföra arbetet.

För att du som kund på förhand ska veta mer om prisnivåer och vad som ingår i våra servicearbeten har vi sammanställt prislistor för respektive varumärke och typ av klockor. Priserna i dessa prislistor skall ses som riktlinjer, det är först vid mottaget kostnadsförslag som vi lämnar ett slutgiltigt pris.

Skicka ditt ur

Det är tryggt och smidigt att skicka sin klocka till oss på Urteknik. Skriv ut och fyll i vårt serviceformulär och skicka tillsammans med din klocka så får du snabbt hjälp av våra specialiserade urmakare.

Skicka ditt ur

Servicealternativ

Läs mer om vår klockservice och vilka olika typer av klockservicearbeten vi erbjuder.

Läs mer om vår klockservice