TAG HEUER SERVICE

Garantireparationer, täthetsservice, polering, mekaniska urverk, kronografer med mera

TAG HEUER SERVICE & PRISER

Nytt från TAG HEUER

OMEGA SERVICE

Vintage OMEGA, kronografer, batteribyte, täthetsservice, polering med mera

OMEGA SERVICE & PRISER

Nytt från OMEGA

EBEL SERVICE

EBEL är ett prestigefyllt schweiziskt klockmärke med en lång historia och tradition av att tillverka exklusiva armbandsur. Varje klocka är framtagen med extremt höga krav på precision och elegans och det märks onekligen i klockorna, både på utsidan och inte minst insidan. Vi på Urteknik är certifierad serviceverkstad för EBEL i Sverige och utför samtliga garantireparationer för märket på den svenska marknaden.

MALM SERVICE

MALM Watches är ett svenskt pilotklockmärke från Linköping som erbjuder högkvalitativa armbandsur till det svenska flygvapnets piloter. Varje klocka är utformad och tillverkad för att möta de höga krav som ställs på militära pilotklockor och integrerar subtila detaljer från de olika historiska svenska flygplanen i sin design. Urteknik är certifierat servicecenter för MALM i Sverige och utför allt från garantireparationer till underhålls- och fullservice av samtliga MALMs modeller.

LÄS MER OM MALM WATCHES

CERTINA SERVICE

Certina är ett anrikt, schweiziskt klockmärke som grundades år 1888 och är kända för sina högkvalitativa, sportiga och tåliga armbandsur. Detta prisvärda klockmärke är vi på Urteknik fullt certifierade för att arbeta med.

TISSOT SERVICE

Tissot har sedan 1853 skapat tidlösa och stilrena klockor för både damer och herrar. Deras klockor är kända för sin precision, hållbarhet och innovativa teknologi. Som en del av Swatch Group har vi på Urteknik en naturlig relation till detta klassiska klockmärke och är fullt certifierade för service av Tissot armbandsur.

MOVADO SERVICE

Movado är ett klassiskt klockmärke som förknippas med tidlöshet och minimalism. Deras klockor är kända för sin enkla och sofistikerade design. Varje Movadoklocka är ett konstverk i sig med ett smakfullt fokus på detlajer och material. Du servar din Movadoklocka med fördel hos oss på Urteknik som är fultt certifierade för detta fantastiska klockmärke.

Skicka ditt ur

Det är tryggt och smidigt att skicka sin klocka till oss på Urteknik. Skriv ut och fyll i vårt serviceformulär och skicka tillsammans med din klocka så får du snabbt hjälp av våra specialiserade urmakare.

Skicka din klocka

Kontakta oss

Telefon 0500-48 25 60
Epost info@urteknik.com

Kontakta oss